Noi locuri de muncă în sistemul bugetar. Angajări la primării, Serviciul Județean de Ambulanță și alte instituții publice

locuri munca- angajari la BotosaniMai multe instituții publice din județul Botoțani organizează concursuri pentru ocuparea unor posturi vacante. Sunt căutatea persoane cu studii superioare, dar și cu studii medii.

Serviciul de Ambulanță Județean Botoșani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale vacante, de șofer autosanitară I . Vezi aici condițiile!

Tot Serviciul Județean de Ambulanță organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale vacante, de economist specialist IA. Vezi aici condițiile!

Primăria Orașului Darabani, Județul Botoșani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante de: șef S.V.S.U. și conducător autospecială. Vezi aici condițiile!

Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcției contractuale temporar vacante, perioadă determinată, de 36 luni, repartizat pentru PNCCF in cadrul Serviciului Cadastru – Biroul înregistrare Sistematică, de referent treapta IA. Vezi aici condițiile!

Primăria Comunei Vârfu Câmpului, Judeţul Botoșani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de contabil, 1/2 normă Compartimentul – U.A.M.S. Vezi aici condițiile!

Primăria Comunei Mileanca, județul Botoșani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuție, vacante de conducător auto. Vezi aici condițiile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *