Replica lui Marius Croitoru după ce Gică Hagi a făcut ravagii în urma meciului cu FC Botoşani. Ce a spus antrenorul

Marius Croitoru a vorbit, la ProSport LIVE, despre meciul spectaculos pe care Viitorul și FC Botoșani l-au oferit luni seara şi care s-a terminat cu scorul de 2-2. La finalul partidei,  Gică Hagi a fost nervos și nu a putut accepta egalul.

Antrenorul echipei din Moldova a ales să-şi expună părerea, nu a intrat în conflict şi a fost mulţumit de spectacolul pe care l-au oferit cele două echipe: „La toată lumea am ţipat. Îmi place să-i ţin în priză. Sunt răguşit. Nu am ce să fac. Eu le sunt prieten şi ei ştiu lucrul ăsta. Cea mai importantă legătură e asta, ei trebuie să simtă că tot ce le spun e adevărat. Puteau şi ei să câştige, puteam şi noi câştiga. Viitorul a avut situaţii, dar una peste alta e un rezultat echitabil. Şi eu şi Gică Hagi am zis că va fi un spectacol. Sunt două echipe care joacă fotbal, nu se retrag, joacă fotbal, nu fac antijoc. M-a felicitat (n.r. – Gică Hagi), dar nu cred că a fost deranjat de ce am zis eu. Nu vreau să par ipocrit, dar prima repriză ne-a aparţinut, Viitorul a dominat până în minutul 75, iar finalul meciului ne-a aparţinut. E părerea mea, nu că trebuie să deranjez pe nimeni. Nu vreau să deranjez pe nimeni”, a declarat antrenorul lui FC Botoşani la ProSport LIVE.

Gică Hagi, nervos după Viitorul – FC Botoşani 2-2

Viitorul a condus FC Botoşani în două rânduri, dar oaspeţii au revenit de fiecare dată, iar Gică Hagi a fost furios: „Vedeţi lucrurile care trebuie! Viitorul a avut 1000 de ocazii, trebuia să câştige! Mai bine stau liniştit, tac din gură şi mă duc acasă. Am fost arbitraţi de parcă jucam cu Barcelona. Merita Viitorul să câştige în seara asta? Greşelile pe care le-am făcut au dus la acest egal. Rivaldinho o să fie disponibil când o să cred eu!”, a spus Hagi, la flash-interviu, după 2-2 cu FC Botoşani.

Hagi a fost la fel de iritat şi la conferinţa de presă, acuzând greşelile arbitrului Marian Barbu: „Greşelile noastre sunt greşelile noastre. Asta e, nu avem voie să fim acolo sus. Nu vreau să vorbesc, îi las pe alţii. Am fost o echipă cuminte, mereu ne-am văzut de ale noastre. Poate am făcut prea multe puncte. Cred că Viitorul a fost o surpriză neplăcută a campionatului. Ca să continui întrebările pe care mi le-au pus cei de la TV, la flash-interviu. E foarte greu să pedalezi contra vântului. Dacă ăla n-a fost penalty la Ganea, eu… şi altele… Sunt supărat că am făcut 2-2. Meritam 100% victoria. Am fost echipa care am produs fotbal. Ei au viteză în atac. S-a terminat cum şi-au dorit mulţi. Asta e, mergem înainte. Vreau puţin respect! Înţeleg şi noi fotbalul. Se joacă totul la detalii. Respect pentru FC Botoşani, au jucat deschis. Însă eu cred că meritam să câştigăm. A bătut vântul rău la Constanţa şi a bătut într-o singură direcţie”, a declarat foarte nervos Gică Hagi, după remiza de la Ovidiu.

Sursa: Prosport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *