Șocant! O femeie și-a ucis trei bebeluși abia născuți. Pe ultimul l-a ascuns într-un sac menajer

O femeie de 37 de ani, din comuna suceveană Dorna Candrenilor, este cercetată de procurori pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere sau vătămare a nou-născutului. Anca P. este suspectată că a născut un copil, apoi l-a băgat într-un sac menajer, pe care l-a legat.

Femeia mai are trei copii și este inginer la o companie multinaționată. Mai mult decât atât, anchetatorii au descoperit că femeia și-a mai îngropat în curte încă doi copii.

Totul a ieșit la iveală după ce femeia a fost văzută dintr-o dată fără burtă, deși avea o sarcină avansată. Un polițist a auzit zvonuri privind fapta femeii și a început să facă o serie de cercetări.

„La data de 13 august 2019, un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de o persoană, care a dobândit calitatea de suspect, pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere sau vătămare a nou-născutului săvârşită de către mamă. Cauza este instrumentată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava împreună cu poliţiştii din cadrul Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava – Serviciul Investigaţii Criminale.Din probatoriul administrat până în acest moment al urmăririi penale a rezultat că: La data de 09 august 2019, în timp ce se afla la domiciliul său din zona rurală a judeţului Suceava, o femeie în vârstă de 37 de ani a dat naştere, singură, neasistată de cadre medicale, unui nou născut de sex masculin, căruia ulterior i-a suprimat viaţa şi pe care l-a ascuns. Anterior, suspecta şi-a ascuns sarcina faţă de toate persoanele care o cunoşteau. Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale”, susțin procurorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *