Încă o sancțiune după accidentul de marți seară de pe Calea Națională. Un alt șofer a fost amendat

stiri, botosani, accidentPolițiștii de circulație au mai aplicat o sancțiune în urma accidentului produs marți seară pe Calea Națională din municipiul Botoșani, în fața Bisericii Sfântul Ilie.

Oamenii legii au aplicat o amendă de 580 de lei soțului proprietarei mașinii avariate de Opelul răsturnat pe carosabil. Botoșăneanul de 44 de ani a ajuns la fața locului la volanul unei alte mașini, fiind foarte nervos. Polițiștii au vrut să îl legitimeze, însă acesta a refuzat.

stiri, botosani, accidentPrin urmare, șoferul a fost sancționat contravențional și a fost lăsat fără permis pentru 30 de zile.

Vă reamintim că un tânăr de 18 de ani, Robert A., care conducea un Opel pe Calea Națională, s-a răsturnat cu mașina după ce, din cauza vitezei excesive, a lovit o bordură, după care a pierdut controlul asupra autoturismului. Șoferul vinovat este începător.

VIDEO & FOTO Accident în centrul Botoșaniului. O mașină s-a răsturnat pe Calea Națională

One thought on “Încă o sancțiune după accidentul de marți seară de pe Calea Națională. Un alt șofer a fost amendat

  1. Sa va fie rusine lasilor. De ce nu spuceti ca „incepatorul” conducea cu extraviteza. De ce nu spuneti ce vocabular jenant pentru uniforma pe care o poarta aveu politistii veniti la caz. De ce nu spuneti ce sanctiune a primit vinovatul. De ce nu spuneti ca intai a venit salvarea sa-l puna la adapost pe printisor (pe care mama l-a pupat la fata locului pentru isprava facuta) , iar politia a venit cu foarte mult timp mai tarziu.
    Dar poate vi se pare normal ca atunci cand iesiti din casa sa gasisi masina lovita sau lipsa, poate vi se pare sa fi-ti loviti pe trecerea de pietoni de incepatori, alcoolici sau drogati urcati la volan fara pic de constiinta.
    Daca cineva i-a atitudine si spune adevarul este sanctionat de cei care se cred mai mult decat sant. Sper ca cei care abuzeaza de pozitia lor sa primeasca ce merita .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *