FOTO Mort găsit în stradă la Botoșani. Polițiștii au deschis o anchetă

persoana fara adapost moarta in strada la BotosaniUn bărbat în vârstă de 58 de ani a nfost găsit mort, miercuri dimineață, pe Bulevardul Mihai Eminescu din municipiul Botoșani, în imadiata vecinătate a Muzeului de etnografie.

Botoșăneanul a murit cel mai probabil în timpul nopții, dar a fost observat de trecători la primele ore a dimineții. Au fost alertate autoritățile, iar la fața locului au ajuns echipaje de poliție și ambulanță. Cadr5ele medicale au constatat că bărbatul este decedat.

persoana fara adapost moarta in strada la BotosaniCel mai probabil, bărbatul face parte din categoria persoanelor fără adăpost, el decedând pe fondul consumului de alcool și a căldurilor excesive. Poliția a declanșat o anchetă pentru a stabili condițiile exacte ale morții acestuia.

2 thoughts on “FOTO Mort găsit în stradă la Botoșani. Polițiștii au deschis o anchetă

  1. Democrația cămătarilor, după ce și-au consolidat puterea, șterg urmele, mafiei criminale, cămătarii eroi la revoluție, Codrin si gașca șantajiștilor OTV, Codrin Tuca- Sârbu- mercenari cocoțați pe viață tinerilor a prietenilor și vecinilor, laboratoare de exterminare Pastrama Imobiliara, teatru acasă Masca Budai Botoșani, ștergerea urmelor din toată țara, kastel Buftea Las Fierbinți și drogurile mafioților plătiți functionarSTAT, pentru crima organizata și PAZA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *