Încasări substanțiale la Zona de agrement Cornișa. Flutur: Din 392 mașini parcate într-o sâmbătă, doar 120 erau cu număr de Botoșani

Încasări substanțiale la Zona de agrement Cornișa. Primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a declarat că încasările de la zona de agrement au ajuns la 3 milioane lei de la inaugurare și că Direcția de Servicii Publice Sport și Agrement, instituție care administrează parcul, reușește să acopere toate cheltuielile.

Săpămâna aceasta au depășit 3 milioane lei. Indiferent cât mai este zona de exterior , doar cu patinoarol și zona de interior până la sfârșitul anului depășim și 4 milioane lei, ceea ce ar însemna că nu ar trebui să le mai dăm subvenții celor de la DSPSA. Se autofinanțează, ceea ce este un lucru extraordinar”, a menționat Flutur.

Primarul municipiului Botoșani a declarat că zona de agrement este frecventată în număr mare de vecinii județului Botoșani.

Am fost într-o sâmbătă și din 392 mașini parcate doar 120 erau cu număr de Botoșani. Erau din Iași în primul rând, Suceava, Neamț, Vaslui. Botoșănenii vin și pe jos, probabil în complex erau mai mulți botoșăneni, dar mașini erau mai multe cu numere din alte județe”, a mai spus Cătălin Flutur.

 

 

One thought on “Încasări substanțiale la Zona de agrement Cornișa. Flutur: Din 392 mașini parcate într-o sâmbătă, doar 120 erau cu număr de Botoșani

  1. Dom primar da unde este batausul de serviciu de la complex Dincă de Cornisa?? Ati iesit in fața sa apărați golanii iresponsabil ce se crede in ograda masei lui?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *