Primarul Cătălin Flutur: Summer Fest va avea anul acesta o altă anvergură. Vezi programul artiștilor care vor urca pe scena de la Cornișa!

cornisa spectacol dr alban- cornisa BotosaniPrimarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a anunțat miercuri, într-o conferință de presă, că manifestarea Summer Fest, programată între 15 și 18 august, va avea o altă anvergură față de anii anteriori. El a spus că artiștii care vor urca pe scenă sunt așteptați de mult timp la Botoșani și că toată acțiunea va fi organizată cu bani de la Direcția Servicii Publice și Agrement și sponsorizări.

Bugetul alocat înseamnă încasările la Parcul Cornișa pe minim trei zile, în această perioadă. Bani sunt și de asta ne și permitem. Nu luăm din bugetul local absolut nimic și sunt și sponsori care au înțeles ce înseamnă fenomenul Cornișa și au venit alături de noi în această perioadă”, a spus Flutur.

Primarul a anunțat și programul artiștilor la Summer Fest.

Vineri vor urca pe scenă: DJ Project, Superchill, Proconsul și Smiley, sâmbătă vor fi artiști locali, după care vor susține concerte Alex Calancea Band, și Vunk. Duminică vor concerta artiști locali, Natalia Barbu și Trupa Hara.

One thought on “Primarul Cătălin Flutur: Summer Fest va avea anul acesta o altă anvergură. Vezi programul artiștilor care vor urca pe scena de la Cornișa!

  1. asa sifonati banii primariei.. suveici de furat banul si va plangeti ca nu aveti …contracte paguboase cu clientela parandarata si asta … jefuitorii de ban public …rusine sa va fie faceti doar in intresul vostru ..nu pentru cetatean…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *