Vouchere din partea Primăriei Botoșani pentru elevii care au obținut medii de 10 la Bacalaureat și Evaluarea Națională

Cei 12 elevi care au obținut media 10 la Evaluarea Națională, respectiv Bacalaureat, vor primi premii în bani din partea Primăriei municipiului Botoșani, dar și vouchere. Anunțul a fost făcut, marți, de primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, care spune că fiecare elev va primi câte un tichet pentru perioada 16 august-31 decembrie, la Zona de agrement Cornișa.

Cei 12 elevi vor fi premiați pe 16 august, într-un cadru festiv la Primăria Botoșani

Vom premia absolvenții cu 10 la Bacalaureat și Evaluare Naționale, cu premii în bani, în cuantum de 500 lei. Ca noutate, fiecare elev va primi un voucher de pe 16 august până la sfîrșitul anului pentru a intra gratuit și a avea acces la facilitățile pe care oferă parcul Cornișa”, a spus Cătălin Flutur.

Iată elevii care au obținut media 10 la Evaluarea Națională: Cristina Bianca Buiciuc, Ioan Alexandru Dumbrăveanu, Ana Maria Hizilnicov, Iulia Bianca Petrovici, Antonia Radani, Antonia Nicola Niţă, de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” şi Maria Teodora Lungu, de la Colegiul Naţional „AT Laurian”.

Pentru rezultatele de la Bacalaureat vor fi premiați: Andreea Raluca Mezeniuc și Andreea Calistru de la Liceul Pedagogic „Nicolae Iorga”,  şi Carina Petcu, Carina Georgiana Bidaşcă şi Beatrice Elena Pelihaci, toți de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *