Marius Croitoru l-a convins pe Miron să nu plece la FCSB: „E liderul vestiarului” » Reacția fundașului

Marius Croitoru la conferinta de presa a FC Botosani inaintea meciului cu FCSBFC Botoșani a remizat la Ovidiu, scor 2-2 (Eric 12 pen., Iancu 65 / Ashkovski 27, Ghiță 81 ag.) cu FC Viitorul și a rămas neînvinsă după cinci etape în Liga 1.

Dorit de către Gigi Becali la FCSB, fundașul central George Miron (25 de ani) a fost convins de antrenorul Marius Croitoru (38 de ani) să rămână la Botoșani.

„În cazul în care copilul vrea să plece, eu nu pot să mă opun, dar George are încredere în mine și i-am explicat clar: nu e momentul să plece la FCSB.  El e liderul de vestiar, continuitatea îi aduce progres. Aici joacă meci de meci, e într-un moment bun al carierei lui, vor veni cu siguranţă şi alte oferte, mult mai bune”, a spus Marius Croitoru, la Look Sport.

Întrebat dacă regretă că nu a ajuns la FCSB și de ce crede că a picat mutarea, George Miron a răspuns: „Nu, de ce să regret? Vedeţi şi dumneavoastră ce echipă frumoasă avem aici. Sper să reuşim anul acesta ce nu am reuşit în ceilalţi ani. Probabil nu a oferit ce voia patronul. Eu îmi fac treaba cât mai bine, am contract cu FC Botoşani. La un moment dat cred că o să joc şi eu la o echipă care să aibă mai multe pretenţii”.

În ceea ce privește desfășurarea partidei, antrenorul moldovenilor se aștepta ca elevii săi să obțină victoria în fața trupei lui Gheorghe Hagi.

„Nu sunt bucuros, pentru că trebuia să câștigăm. Ocaziile mai multe și mai clare au fost de partea noastră. M-am chinuit un an să îl aduc pe Ashkovski. Știam ce calități are, am crezut în el, așa cum cred în toți băieții. Fotbalul te răsplătește. Atunci când joci frumos vin și rezultatele. Îmi place fotbalul ofensiv. Mi-am adus jucători exact pe ideile mele”, a spus Marius Croitoru.

„Mă bucur că am alături de mine un fundaș central ca Miron, de la care am numai de învățat. Atitudinea cred că este secretul nostru, luptăm foarte mult pe teren”

Andrei Chindriș, fundaș central FC Botoșan

”A fost un meci greu, dar credem în echipă și cred că am fi meritat mai mult decât un egal. E important pentru noi că suntem neînvinși. A fost un meci dificil, știm că nu e ușor să câștigi pe terenul Viitorului. Obiectivul nostru este să luăm meci după meci și să vedem ce putem obține din fiecare partidă” , a declarat Stefan Ashkovski, marcatorul primului gol al lui FC Botoșani.

Sursa: gsp.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com