O nouă lovitură pentru Consiliul Județean! O firmă care a câștigat licitația pentru modernizarea a două drumuri județene a reziliat contractul

lucrari drumuri, stiri, botosani, djdpFirma Tehnic Asist din Botoșani a câștigat licitația privind modernizarea a două tronsoane de drum județean, însă, din motive încă necunoscute, a înștiințat Consiliul Județean că reziliază contractul. Tehnic Asist a câștigat modernizarea drumurilor Coțușca-Ghireni și Dimăcheni-Corlăteni, contracte care au avut o valoare de peste 15 milioane lei, finanțarea fiind asigurată prin PNDL.

La câteva luni de la predarea amplasamentelor, firma a renunțat la lucrări, motiv pentru care Consiliul Județean este nevoit să facă o nouă licitație.

”Este un constructor care  nu mai are puterea să facă lucrările pe cele două tronsoane de drumuri Dimăcheni-Corlăteni și Coțușca-Ghireni. Este contructorul care a contestat licitația și ulterior a câștigat-o. Sunt probleme. Tehnic Asist a cerut rezilierea contractelor din motive pe care nu le cunosc: nu mai poate să execute lucrările. Nu s-a pus problema de actualizare de preț. Noi între timp am discutat la Ministerul Dezvoltării și urmează să reluăm licitația. Ei au efectuat în jur de 10-15% din lucrări, dar nici nu se pune problema de a plăti aceste lucrări. Nu există nicio factură emisă”, a declarat președintele interimar al Consiliului Județean, Dorin Birta.

Reprezentanții CJ consideră că ar trebui luate măsuri împotriva firmelor care abandonează lucrările, iar timp de trei ani să nu li se mai permită participarea la licitații.

One thought on “O nouă lovitură pentru Consiliul Județean! O firmă care a câștigat licitația pentru modernizarea a două drumuri județene a reziliat contractul

  1. Bătaie de joc mergeți presa la Liveni unde sa asfaltat ANUL TRECUT ACUM AU RAS ASFALTUL CA SE MACINA SI AU PUS PIATRA DE VAR DIN CARIERA DE LA RIPICENI! DE CE NU RASPUNDE NIMENI PENTRU CALITATEA LUCRATILOR DOM MACALET?? AI SEMNAT ACUM TE DAI RANIT???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *