Partidă de amor după blocuri, sfârșită prost pentru un tânăr. S-a trezit înconjurat de tâlhari

Tânărul din Timișoara și-a dorit o aventură, așa că a apelat la serviciile unei prostituate din zona Gării de Nord. Aceasta i-a cerut 40 de lei pentru a întreține cu el relații sexuale, așa că ”perechea” a mers în spatele blocurilor de pe Splaiul Nicolae Titulescu.

Numai că tânărul a avut parte de o surpriză de proporții, deloc plăcută. În timp ce era cu pantalonii în vine, bărbatul s-a trezit înconjurat de alți doi și o femeie. Aceștia l-au luat la bătaie, i-au furat portofelul cu acte și bani, 3700 de lei, și telefonul mobil și au dispărut. Împreună cu ei a dispărut și prostituata cu care negociase partidă de amor.

Tânărul a lăsat rușinea deoparte și a mers la Poliție să reclame cele petrecute, informează opiniatimisoarei.ro, citat de Cancan.ro.  Polițiștii de la Biroul de Investigații Criminale au început cercetările și au reușit să-i descopere pe agresori: o tânără de 22 de ani (prostituată), o altă de 25 de ani, un bărbat de 31 și altul de 20 de ani. Cei patru au fost reținuți pentru audieri. Sunt cercetați fie pentru tâlhărie calificată, fie pentru complicitate la această infracțiune. Ei vor fi prezentați jduecatorilor cu propunere de arestare preventivă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *