Nuntă de coşmar: mireasa, implicată într-un accident chiar în drum spre biserică

Ziua nunții se putea transforma într-un coșmar pentru o mireasă din Bistrița-Năsăud. În drum spre biserică, mașina în care se afla tânăra a izbit violent un autoturism de pe celălalt sens de mers.

În urma impactului, ea a scăpat teafără și a ajuns la ceremonia religioasă. Însă o femeie însărcinată care o însoțea a avut nevoie de îngrijiri medicale. La spital a fost dus și șoferul care circulă regulamentar.

Alaiul de nuntă se îndrepta către biserică. Dar, la ieşire din localitatea Sărata, într-o curbă periculoasă, maşina în care se afla mireasa a ajuns pe celălalt sens de mers şi izbit cu putere un alt autoturism. În urma impactului, vehiculul lovit a fost proiectat pe câmp.

În autoturismul condus de şoferul de 29 de ani se afla şi o femeie însărcinată, care a avut nevoie de ajutorul medicilor şi a fost transportată la spital, dar starea ei este bună. Mireasa a scăpat teafără şi în scurt timp a fost preluată de o altă maşină pentru a ajunge la biserică, unde era programată ceremonia religioasă.

În schimb, celălalt conducător auto implicat în accident – un bărbat în vârstă de 64 de ani – a rămas încarcerat. Omul, care a suferit o fractură la picior şi un traumatism la cap, a fost dus la spital.

Ambii şoferi au fost supuşi probei cu etilotestul şi nu consumaseră băuturi alcoolice.

Sursa: Stirile Protv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *