Croitoru îl trimite pe Miron la FCSB! Mesajul pentru finanțatorul de la Botoșani

Gigi Becali a declarat ca și-l dorește neapărat  la FCSB pe fundașul central de la Botoșani, Andrei Miron. Patronul roș-albaștrilor s-a lovit însă de refuzul lui Valeriu Iftime. Totuși, finanțatorul vicecampioanei poate spera la căpitanul moldovenilor, după ultima declarație a lui Marius Croitoru.

Antrenorul celor de la Botoșani își îndeamnă patronul să-i dea drumul lui Miron la FCSB pentru a putea crește alți jucători. Croitoru îl dă exemplu pe Gică Hagi.

Am soluţii. Am jucători în lot care se pregătesc, care aşteaptă rândul. Gică putea să crească atâţia fotbalişti dacă nu le dădea drumul? Îi blochezi pe alţii din spate. Cel din spate nu se poate dezvolta, pentru că nu are posibilitatea să joace. Nu mai creştea un Răzvan Marin, Ţîru, Vînă…Dacă nu-i dai pe cei care au oferte, îi blochezi pe ceilalţi. Dacă nu-i dădeam drumul lui Burcă, nu îl mai vedeam pe Chindriş, care este unul dintre cei mai buni fundaşi centrali din România”, a spus Marius Croitoru, antrenorul celor de la FC Botoșani.

Miron nu face parte dintre jucătorii care pot pleca acum de la FC Botoșani, decât în condiții extraordinare. A, dacă-mi oferă 4 milioane de euro, îl dau! Dacă nu, nu!”, a spus Iftime în urmă cu câteva zile

În vârstă de 25 de ani, Andrei Miron și-a început cariera la Galați și din 2015 evoluează la FC Botoșani. Fundașul central este om de bază la moldoveni, iar Becali a fost impresionat de el în ultimele meciuri.

800.000 de euro este cota de piață a lui Miron, conform transfermarkt.com.

Sursa: digi sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *