FOTO Accident grav pe un drum național din Botoșani! Un tânăr a fost transferat în stare gravă la Iași

accident grav dintre o caruta si un aututorism in comuna Ungureni - BotosaniUn accident soldat cu rănirea gravă a unei persoane a avut loc, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe drumul național care leagă Botoșaniul de Săveni. Accidentul a avut loc pe raza localității Ungureni, la ieșirea spre Unțeni, după ce un autoturism a lovit în plin o căruță care a intrat pe contrasens.

Potrivit polițiștilor aflați la fața locului, accidentul s-a produs din vina căruțașului de 33 de ani, care, fiind sub influența alcoolului, a lăsat calul să meargă la întâmplare. Astfel, atelajul a ajuns pe contrasens și a fost lovit de un autoturism Renault, al cărui șofer, un tânăr de 22 de ani, din Brașov, nu l-a observat.

accident grav dintre o caruta si un aututorism in comuna Ungureni - BotosaniÎn urma accidentului, căruțașul, de 33 de ani, din Ungureni, a fost aruncat din atelaj, fiind grav rănit în zona capului. Botoșăneanul Ilie V. a fost diagnosticat cu otoragie și cu o fractură de omoplat, fiind transferat la Iași.

Șoferul Renault-ului, care venise în concediu la prietena lui din localitatea Miron Costin- Vlăsinești, nu a pățit nimic, deși mașina sa are daună totală. În autoturism se mai afla și prietena șoferului, care, de asemenea, nu este rănită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *