FOTO Liberalii din Botoșani au început strângerea de semnături pentru un nou mandat al lui Klaus Iohannis

PNL Botosani a demarat o campanie de strangere de semnaturi pentru candidatura lui Iohannis 1Liberalii botoșăneni au demarat, sâmbătă, campania de strângere de semnături pentru susținerea candidaturii domnului Klaus Iohannis la președinția României, se arată într-un comunicat de presă al PNL.

Alături de președintele PNL Botoșani, senatorul Costel Șoptică, liberalii au mers la pas prin municipiu, informând botoșănenii despre importanța alegerilor prezidențiale din această toamnă și oferind argumente pertinente care îl califică pe actualul președinte al țării pentru un nou mandat.

PNL Botosani a demarat o campanie de strangere de semnaturi pentru candidatura lui Iohannis 1„Astăzi am demarat campania de strângere de semnături pentru susținerea dlui Klaus Iohannis la președinția țării, pentru o Românie normală, pentru o Românie care a fost reprezentată cu demnitate la nivel internațional în acești cinci ani. Președintele României are anumite prerogative, iar dl Klaus Iohannis s-a încadrat în aceste prerogative, fiind un mediator și nu un președinte jucător. Aceasta este normalitatea. Klaus Iohannis va câștiga alegerile prezidențiale fără niciun fel de problemă. Toți românii care își doresc normalitatea, democrația și o țară în care să-și poată crește copiii, o țară în care educația să ocupe rolul pe care trebuie să-l ocupe, mediul economic să fie pe o linie corectă, vor veni și vor vota Klaus Iohannis”, a declarat senatorul Costel Șoptică, președintele PNL Botoșani.

În perioada următoare, vor fi amplasate corturi în diverse zone ale municipiului, dar și în județ, unde botoșănenii își vor putea manifesta susținerea față de domnul Klaus Iohannis pentru un nou mandat la președinția României.

La acțiunea de lansare a campaniei de strângere de semnături au fost prezenți consilieri județeni și municipali, dar și membrii ai organizațiilor interne de pensionari, seniori, doamne și tineri. La nivelul județului Botoșani se dorește strângerea a peste 46.000 de semnături.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com