FOTO Este oficial! Botoșăneanul George Burcea și Andreea Bălan s-au căsătorit

Actorul originar din Botoșani, George Burcea, și faimoasa cântăreață Andreea Bălan s-au căsătorit. Ceremonia oficială, în care aceștia au spus un Da hotărât, a avut loc sâmbătă.

Cei doi au luat starea civilă, avându-i alături pe membrii familie, dar și prietenii foarte apropiați. Martorii de la Starea Civilă au fost nașii, Monica Davidescu și Aurelian Temișan.

„Buchetul este special, este același buchet pe care l-am avut în America atunci când am făcut ceremonia acum doi ani. Pentru mine era important să am același buchet, e din flori criogenate și țin foarte mult la el”, a spus, pentru Spynews, Andreea Bălan.

Andreea Bălan și George Burcea s-a căsătorit în urmă cu doi ani în Los Angeles, iar acum au aflat vestea șoc: actul de căsătorie este nul. Cei doi au fost prezenți în platoul Xtra Night Show și au explicat situația complicată. „Căsătoria nu a fost nulă, noi din momentul acela ne-am considerat soț și soție. Pe noi ne-au certat prietenii că nu i-am chemat și n-am făcut în România. La nuntă vor fi două torturi și eu voi purta trei rochii. Ideea este că eu am trecut acum câteva luni printr-o perioadă tristă și unul dintre motivele pentru care voiam să facem nunta anul acesta. Am avut un șoc emoțional și mi-am dat seama că dacă nu suntem căsătoriți, George nu avea puterea să mă deconecteze de la aparate dacă se întâmpla ceva. Am avut un șoc, puteau să facă acest lucru părinții mei, dar n-am vrut.”, a declarat Andreea Bălan, la Xtra Night Show.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *