Primăria a scos la licitație lucrările de reparații pe mai multe străzi din municipiul Botoșani. Află străzile pe care se va interveni!

lucrari asfaltare straziPrimăria a scos la licitație lucrările de reparații pe mai multe străzi din municipiul Botoșani, prețul estimat al lucrărilor fiind de 450.000 de lei.

Potrivit municipalității, se impune achiziția lucrărilor de reparatii curente și intreținere pe mai multe străzi modernizate, dar și nemodernizate. Spre exemplu, se va interveni pe Bulevardul Mihai Eminescu, strada Teatrului, aleea Pinului, strada Bucovina, strada Codrului, dar și pe străzi nemodernizate precum str. Plopilor, str. Libertății, str. Liliacului, str. Zefirului, str. Caisului, str. Simion Bărnuțiu și Al. Dumitru Furtună.

În acest buget sunt incluse și lucrări de trasare de marcaje rutiere pe str. Marchian, str. Cuza Voda, Bulevardul M. Eminescu, str. O. Onicescu, str. Împ. Traian și str. Petru Rareș.

Durata contractului este de 50 zile de la data semnării acestuia de către ambele părți. Termenul limită până la care firmele trebuie să depună oferte este de 16 august.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *