FOTO Șocant! O tânără din Botoșani și-a aruncat în WC copilul abia născut. Femeia, în stare gravă la spital

ancheta a Politiei din Botosani in cazul unui nou-nascut aruncat in WC la Sirbi- VlasinestiO tânără din Botoșani este anchetată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani după ce, vineri dimineață, și-ar fi aruncat copilul abia născut în WC-ul din fundul curții.

Este vorba de o tânără de 20 de ani din satul Negreni din comuna Știubieni, care locuia în locuința iubitului său din satul Sîrbi din comuna Vlăsinești. Fata a născut acasă, iar la scurt timp și-a aruncat bebelușul în toaleta din grădință.

Pentru că se simțea rău pe fondul pierderii de sânge, Mihaela L a ajuns la Maternitatea din Botoșani, iar cadrele medicale de aici au sesizat Poliția. Polițiștii au declanșat o anchetă, iar după confirmarea cazului au predat ancheta procurorilor.

ancheta a Politiei din Botosani in cazul unui nou-nascut aruncat in WC la Sirbi- VlasinestiDin primele verificări la fața locului, se pare că fata s-a întors însărcinată din Germania, unde ar fi lucrat o perioadă de timp. Iubitul său nu a știut acest lucru, iar dimineață când a văzut-o pe fată plină de sânge a fost șocat. Băiatul, alături de părinții săi, împreună cu care locuia, au chemat ambulanța și au dus-o pe fată la spital, aceasta rămânând internată pe Secția de reanimare, în stare gravă.

Deocamdată oamenii legii nu știu dacă este vorba de o pruncucidere sau de un avort spontan, însă cert este că, după ce au scos fetița nou-născută din WC, au constatat că aceasta prezenta urme puternice de violență.

 

One thought on “FOTO Șocant! O tânără din Botoșani și-a aruncat în WC copilul abia născut. Femeia, în stare gravă la spital

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *