Veste bună pentru botoșăneni: o nouă cursă ar urma să fie introdusă pe Aeroportul Salcea. Vezi spre ce destinație!

Veste bună pentru botoșăneni: conducerea județului Suceava are în vedere introducerea unei noi curse de pe Aeroportul Salcea. Președintele Consiliului Județean (CJ) Suceava are în vedere o variantă de introducere a rutei directe Paris- Suceava, iar în acest sens a avut o serie de discuții cu oficialii din departamentul Mayenne.

O delegație din Mayenne este prezentă în aceste zile la Suceava, cu prilejul unui turneu de fotbal pentru juniori.

„Împreună cu partenerii francezi am stabilit mai multe contacte și am avut deja o serie de discuții pentru a susține deschiderea unei linii directe Suceava – Paris, pe modelul de succes pe care am mers împreună cu partenerii din Schwaben pentru deschiderea liniei Suceava – Memmingen”, susține liderul CJ Suceava.

3 thoughts on “Veste bună pentru botoșăneni: o nouă cursă ar urma să fie introdusă pe Aeroportul Salcea. Vezi spre ce destinație!

  1. Acest individ pune curse doar de unde vin spagile mari sa nu credeti ca acest veros individ face ceva pentru interesul nostru celor care muncim in lume … am un pilot prieten stie toate magarile acestui criminal ce a facut groapa de gunoi in varful muntelui doar pentru ca cumparase acolo cateva hectare de padure pe care a vandut statului cu cateva milioane de euro… un criminal distrugator de mediu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com