Liderul Pro România Botoșani, declarații privind persoanele care ar putea conduce Instituția Prefectului, respectiv Primăria Botoșani

Liderul Pro România Botoșani, Dumitru Chelaru, a identificat oamenii capabili să conducă Primăria Botoșani, respectiv Instituția Prefectului.

Acesta a declarat vineri, într-o conferință de presă, că o persoană capabilă să conducă Instituția Prefectului este secretarul județului, Marcel Bejenaru, care nu este în niciun partid politic, iar la conducerea Primăriei Botoșani o vede pe Mihaela Huncă, deputat Pro România.

Cu responsabilitate o spun că în partidul nostru, personal doar pe doamna Huncă aș vedea-o candidat la Primăria Botoșani, la funcția de primar. Este părerea mea strict personală și nu am vorbit nici cu dumneaei. Am voie, pentru că partidul ne-a permis , nu ne-a închis gura. Există o democrație internă și fiecare poate să-și exprime o opinie. (…) În echipa aceasta care se creează sper să fie atâta înțelepciune încât să aleagă un candidat care să nu ne facă de râs”, a declarat liderul Pro România Botoșani.

2 thoughts on “Liderul Pro România Botoșani, declarații privind persoanele care ar putea conduce Instituția Prefectului, respectiv Primăria Botoșani

  1. Domnule Chelaru aveti si un tanar profesor in partidul dumneavoastra destoinic competent , puternic de ce nu il promovati ??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *