Primarul Cătălin Flutur, acuzat că îl susține pe Eugen Țurcanu la conducerea DSPSA, în ciuda comportamentului pe care îl are acesta cu angajații

Deputatul Costel Lupașcu, dar și viceprimarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, îi cer primarului Cătălin Flutur, încă o dată, să ia măsuri împotriva directorului Direcției de Servicii Publice Sport și Agrement, Eugen Țurcanu, acuzat de agresiune de doi dintre salariați.

Costel Lupașcu susține că doi angajați ai DSPSA Botoșani, alții decât cei doi implicați, au venit în audiență la cabinetul său și s-au plâns de comportamentul lui Țurcanu.

Atâta timp cât există o plângere penală, organele de cercetare vor stabili dacă se face sau nu vinovat, dar până la acea decizie vorbim de persoane cu responsabilitate publică și persoane care au un comportament nedemn. Acei oameni îmi spuneau că imaginea pe care și-o promovează acest domn director este aceea de om care taie și la propriu și la figurat. Este și expert în arte marțiale, iar oamenilor le este frică de faptul că acest om acest om poate fi violent fizic cu salariații. Salariații sunt speriați de atitudinea pe care o are acel domn director și nu cred că face cinste, nici domnului primar, nici colegilor de partid un astfel de comportament”, a precizat Lupașcu.

Deputatul PSD crede că Eugen Țurcanu este susținut de primarul Cătălin Flutur și spune că ”probabil că îl are ca bodyguard”.

Același lucru este susținut și de viceprimarul Cosmin Andrei. El a venit vineri într-o conferință de presă cu un document medical prin care se confirmă cazul de agresiune la medicul veterinar și spune că va prezenta public și certificatul medico-legal în acest caz.

Domnul Țurcanu este un luptător profesionist. (…) Dânsul a ajuns în CL în mandatul domnului Flutur. Îi văd peste tot împreună, este mentorul domnului Flutur, iar domnul Flutur este cel mai îndreptățit să-i ceară să facă un pas în spate. Vreau să trag acest semnal de alarmă, având în vedere că este și luptător profesiont și singurul din Botoșani care are dreptul să poarte sabie”, a precizat Andrei.

 

 

2 thoughts on “Primarul Cătălin Flutur, acuzat că îl susține pe Eugen Țurcanu la conducerea DSPSA, în ciuda comportamentului pe care îl are acesta cu angajații

  1. Domnilor trebuie facut front comun impotriva acestiu golanas PDL care e bataus si nu conducator de unitate !
    Sa lase locul liber avem atatia tineri verticali , competenti si nu doar cu chef de bataie in orice moment!
    PSD si PNL sa faca front comun si sa indeparteze acest PDL ist cu probleme !
    Nu suntem la Caracal omul trebuie testat se pare ca nu e ok!

  2. Se pare ca e fugit din oras pe la Bucuresti la PDL sa il sustie
    P N L un partid serios va da afara maseaua stricata care face rau orasului si intregii comnuitati Cei de de la alt sait sterg postarille despre acest violent DINCA de Botosani se pare ca au acces gratuiut la Cornisa , am sobservat ca se intra moca doar e complexul lui si al PDL ??
    Spun stiutorii ca PDL are acces la beizadele gratuit??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *