FOTO Accident mortal! Două persoane, printre care un polițist, au murit după ce o mașină a intrat sub un tir

Două persoane și-au pierdut viața într-un accident cumplit care a avut loc vineri dimineață, în Rupea, județul Brașov.

Un autoturism cu patru persoane a intrat sub un tir. Două dintre persoane au murit, iar alte două au fost grav rănite.

Într-o curbă, un autoturism a pătruns pe contrasens, unde a intrat în impact cu un TIR.

„Două persoane sex masculin decedate- leziuni incompatibile cu viața, alte două persoane sex feminin-multiple traumatisme, vor fi transportate la UPU Brașov”, potrivit raportului operativ nr. 2 al ISU Brașov.

Copilul de 3 ani a fost preluat, conștient de echipajul SAJ și transportat la spital.

Şeful de post din comuna buzoiană Breaza, Cristi Oprea, a murit în accidentul produs în această dimineaţă la ieşirea din localitatea Rupea, pe DN 13 Braşov-Târgu Mureş, după ce maşina sa a fost izbită de un TIR.

#VIDEO CU ACCIDENTUL GRAV DE PE DN13, LA RUPEA!● Două persoane au decedatUn teribil accident de circulație s-a produs în această dimineață, în jurul orei 07:00 pe DN 13, județul Brașov, la ieșirea din orașul Rupea spre Sighișoara.Accidentul rutier, care a fost anunțat prin 112, s-a produs între un TIR și un autoturism.Conform noilor date oferite de ISU Brașov, în urma accidentului petrecut pe DN13, la ieșirea din Rupea, două persoane au decedat, iar alte două victime au multiple traumatisme.„Două persoane sex masculin decedate- leziuni incompatibile cu viața, alte două persoane sex feminin-multiple traumatisme, vor fi transportate la UPU Brașov„, potrivit raportului operativ nr. 2 al ISU Brașov.Copilul de 3 ani a fost preluat, conștient de echipajul SAJ și transportat la spital

Gepostet von Info Trafic 24 am Freitag, 9. August 2019


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com