FOTO Tragedie pe un drum județean din Botoșani! Un bărbat a murit în urma unui accident rutier

accident mortal la Tudora- BotosaniUn bărbat în vârstă de 58 de ani a murit în urma unui accident rutier produs joi seară pe drumul județean care leagă Vorona de Tudora. Accidentul a avut loc la intrarea în Tudora, în momentul în care Dumitru Vițel, care se afla pe o bicicletă, a fost lovit de un autoturism de teren Toyota RAV 4.

„Un bărbat de 42 de ani din comuna Tudora, care conducea un autoturism pe drumul judeţean DJ 208 I de pe raza localităţii de domiciliu, la efectuarea manevrei de depăşire a unui biciclist, acesta din urmă a virat brusc spre stânga, împrejurare în care este acroşat de vehicul şi proiectat pe acostament„, spun poliţiştii.

Victima a rămas întinsă pe carosabil, ea primind ajutor medical de urgență inițial de la medicul de familie din Tudora, iar ulterior de la cadrele medicale de pe ambulanța ajunsă la fața locului. În ciuda manevrelor de resuscitare, botoșăneanul nu a putut fi salvat.

Șoferul, Sorin Calimandriuc, în vârstă de 42 de ani, nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. Polițiștii au declanșat o anchetă pentru a stabili condițiile exacte ale producerii accidentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *