A fost găsită cățelușa Masha, căutată de o familie din Botoșani. „Pretindeau că au cumpărat-o cu 300 de lei. Sper să aprecieze că nu am făcut plângere”

catel shih tzu pierdut la BotosaniCățelușa Masha, din rasa Shih Tzu, care a dispărut de la o familie din Botoșani, a fost găsită după câteva zile de căutări și o mobilizare exemplară. Patrupedul se afla la o familie din satul Bobulești – Ștefănești, adică la 55 km de Botoșani.

„Doar cu ajutorul vostru am resuit sa o gasim. Era la o familie in curte care pretindeau ca au cumparat-o cu 300 de lei din bariera de la Sulita. Bunatatea, implicarea oamenilor si dragostea noastra au adus-o inapoi acasa. Am invatat niste lectii foarte importante zilele astea si va multumesc tuturor pentru implicare. Domnul saracu’ nu stie ca are microcip si ca poate fi identificata, a crezut ca poate scapa. Sper sa aprecieze ca nu am facut plangere la politie”, spune proprietara cățelușei.

Vă reamintim că o familie din Botoșani  a căutat un câine pe care l-a pierdut în zona Școlii 3 de pe strada Tudor Vladimirescu din municipiu. Patrupedul este din rasa Shih Tzu și răspunde la numele Masha.

Potrivit proprietarilor, câinele are o zgardă roz la gât cu numele Masha și numărul de telefon al familiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *