FOTO Un nou sens giratoriu în municipiul Botoșani. Cum arată proiectul!

proiectul unui sens giratoriu in fata la ISU BotosaniUn nou sens giratoriu va fi construit în municipiul Botoșani, la interecția dintre strada Ștefan cel Mare și strada Uzinei, chiar în fața Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

Noul giratoriu va fi construit de discounterul Lidl, care amenajează noul magazin din Botoșani pe terenul fostei societăți Simcos SA, el fiind una dintre condițiile impuse de municipalitate la autorizarea construcției.

Proiectul viitorului giratoriu stârnește controverse în privința modului de intrare și de ieșire, el favorizând în principal clienții Lidl, nu și șoferii care, spre exemplu, mers spre Mănăstirea Popăuți, Cartierul ANL Cișmea sau spre Roma.

Se pregătește o catastrofa de sens giratoriu lângă pompieri … Șoferii profesioniști se vor descurca …ceilalți … In loc sa facă in sens giratoriu mare sa preia toate străzile… niște minți luminate au venit cu aceasta varianta care nu e nici pe departe ceva profesionist ..Și culmea nu plătește primăria investiția …”, susține administratorul unei firme de construcții din Botoșani.

Nou hipermarket Lidl în Botoșani. Vezi când va fi gata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *