Revoltător! Un bătrân de 80 de ani, tatăl unui fost șef din poliție, acuzat că a agresat sexual o fetiță de șase ani

Un bărbat de 80 de ani, din comuna Buceş, judeţul Hunedoara, este cercetat de procurori, după ce ar fi agresat sexual o fată de şase ani, vecina sa, în timp ce părinţii copilei erau la muncă, în câmp, scrie Mediafax. 

Bărbatul este tatăl unui fost şef din Poliţia Timiş, schimbat din funcţie în urma unui scandal, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Potrivit unor surse judiciare, bărbatul de 80 de ani, acuzat că a agresat sexual o fetiţă de şase ani, este tatăl fostului şef al Poliţiei din Sânnicolau Mare, judeţul Timiş, schimbat din funcţie în 2013, pe fondul unui scandal izbucnit la un bar din oraş, la care ar fi participat chiar fiul comisarului-şef.

Aceleaşi surse au precizat că fetiţa de 6 ani, agresată de bărbatul de 80 de ani a ajuns acasă sângerând, mama a dus-o la Spitalul din Brad, însă aceştia nu au sesizat Poliţia.

Oamenii legii s-au autosesizat miercuri privind fapta de agresiune sexuală asupra copilei, deşi aceasta a avut loc la sfârşitul lunii iunie.

„Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Brad s-au sesizat din oficiu cu privire la posibilitatea comiterii unei infracţiuni de agresiune sexuală asupra unei minore în vârstă de 6 ani, din comuna Buceş. Din primele cercetări, se pare ca fapta ar fi fost comisă în data de 28.06.2018 de către un vecin al familiei minorei, un bărbat în vârstă de 80 de ani, însă minora nu a relatat nimic familiei, de la acea dată”, au transmis, miercuri poliţiştii hunedoreni.

Anchetatorii au aflat că bărbatul ar fi profitat de faptul că fata era lăsată în grija lui, în timp ce părinţii erau la activităţi agricole.

Poliţiştii, împreună cu procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, au dispus o expertiză medico-legală, iar în acest caz a fost deschis un dosar penal pentru agresiune sexuală.

Deocamdată, bătrânul de 80 de ani este cercetat în stare de libertate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *