Echipaje de la Poliție, Ambulanță și ISU, chemate în toiul nopții de un botoșănean care a anunțat că își taie venele. Cum s-a terminat totul

Un individ de 50 de ani, din municipiul Botoșani, a pus pe jar, în toiul nopții, echipaje de la Ambulanță și Poliție, după ce a anunțat printr-un apel la 112 că se sinucide. Imediat după ce a anunțat că își taie venele, bărbatul și-a închis telefonul.

Incidentul a avut loc în noaptea de marți spre miercuri, într-un bloc de pe strada Pacea. La fața locului a fost direcționat imediat un echipaj de la Poliție și Ambulanță. Pentru că individul nu dădea drumul la ușă, oamenii legii au cerut și sprijinul pompierilor pentru a sparge ușa.

În momentul în care salvatorii se pregăteau să spargă ușa, acesta a deschis și a început să îi ia la rost pe toți cei care au venit să-l ajute și să nu-și ducă la bun sfârșit gestul necugetat. Mai mult, el și-a adus și un topor lângă el.

Polițiștii au încercat să comunice cu individul, iar în cele din urmă au reușit să îl imobilizeze.

Bărbatul a fost internat la Psihiatrie și amendat cu 500 lei pentru apelare nejustificată la 112”, a declarat Maria Carp, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Botoșăneanul nu este la prima abatere de acest gen. El a mai pus pe drumuri ambulanța nejustificat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *