Organizaţiile din Botoşani ale USR şi PLUS susţin alianţa politică dintre cele două formaţiuni politice

USR si PLUS au votat-alianta politica, sustinuta si de organizatiile din BotosaniOrganizaţiile din Botoşani ale USR şi PLUS susţin alianţa politică dintre cele două formaţiuni politice negociată la nivel naţional şi anunţă demararea unor campanii de strângeri de semnături pentru susţinerea candidatului comun la alergerile prezidenţiale din toamna acestui an.

Candidatul celor două formaţiuni va fi Dan Barna. “Membrii PLUS Botoşani li se alătură, de miercuri, colegilor din toată țara și din diaspora în campania de strângere de semnături pentru candidature la prezidențiale a lui Dan Barna”, se arată într-un comunicat al alianţei.

Conducerile USR și PLUS au agreat, marți, 6 august, ultimele modificări la protocolul de alianță politică, în urma deciziilor luate de Comitetul Politic al USR și de Consiliul Național al PLUS. În câteva zile va fi semnat actul prin care ia naștere formal „Alianța USR PLUS”. Având în vedere că înregistrarea unei alianțe politice necesită o procedură judiciară îndelungată, această alianță va fi dublată de o alianță electorală privind participarea la alegerile prezidențiale.

Miercuri, cele două formaţiuni politice startul campaniei de strângere de semnături pentru candidatura la alegerile prezidențiale a președintelui USR, Dan Barna. Un președinte USR PLUS va fi cea mai bună garanție că în 2020 vom avea un premier din partea alianței – Dacian Cioloș – și o guvernare cu oameni cinstiți și competenți.

Vrem să câștigăm alegerile prezidențiale, dar vrem să câștigăm și alegerile locale și pe cele parlamentare. Vrem să înnoim România.

Obiectivele Alianței USR PLUS:

  • Câștigarea alegerilor prezidențiale din 2019;
  • Câștigarea de către candidații Alianței a unui număr cât mai mare de funcții elective în cadrul administrației publice locale, ca urmare a alegerilor locale din 2020
  • Câștigarea de către candidații Alianței a celui mai mare număr de mandate de parlamentari, prin comparație cu ceilalți competitori, ca urmare a alegerilor parlamentare din 2020, astfel încât să formeze o coaliție de guvernare având prim-ministru un reprezentant al Alianței;
  • Asigurarea guvernării României în perioada 2020-2024 și implementarea programului de guvernare al Alianței;
  • Câștigarea alegerilor parlamentare organizate în 2024 și asigurarea guvernării României în perioada 2024-2028.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com