Încă un medic de la Spitalul Județean a demisionat din cauza suprasolicitării. Despre cine este vorba!

A doua demisie într-o lună, în rândul medicilor, înregistrată la Spitalul Județean ”Mavromati” Botoșani. După demisia medicului internist Elena Cardaș, și medicul cardiolog Laura Ciobâcă a demisionat luna trecută, din cauza suprasolicitării la locul de muncă.

Secția Cardiologie a Spitalului Județean este una dintre cele mai suprasolicitate, iar deficitul de medici este mare. După demisia Laurei Ciobâcă, unitatea spitalicească va rămâne doar cu trei medici. Din acest motiv, conducerea spitalului nu i-a aprobat demisia medicului cardiolog și i-a cerut să intre în concediu fără plată pentru a se odihni, după care să ia o decizie cu privire la activitatea din Spitalul Județean.

Doamna doctor Ciobâcă și-a dat demisia de la Cardiologie, luna trecută, pentru că nu mai poate. Este o secție grea, cu o adresabilitate fantastică și niște cazuri deosebite. Vedeți de câte ori vine elicopterul la Botoșani. Până la urmă s-a ajuns la un compromis cu conducerea , din ce am înțeles,  să își ia un concediu fără plată pe o anumită perioadă de timp și să-și reevaluze poziția. Demisia și-a depus-o, însă nu a fost acceptată”, a precizat medicul Bogdan Alexandroaie, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean.

Cei mai mulți dintre medici preferă să lucreze la cabinete particulare, unde presiunea nu este atât de mare.

Un cunoscut medic internist a demisionat de la Spitalul Județean

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *