Pariul de 15.000 de euro: Cum l-a găsit FC Botoșani pe Răzvan Andronic, puștiul de 19 ani care a debutat în Liga 1 cu gol împotriva FCSB-ului

Foto: gsp.ro

Mijlocașul lateral Răzvan Andronic, 19 ani, a fost adus în septembrie 2018 de la „Ardealul”, Marius Croitoru l-a împrietenit cu fotbalul, Valeriu Iftime cu școala.

Răzvan Andronic, 19 ani, a debutat în Liga 1 cu gol împotriva FCSB-ului, deschizând drumul primei victorii a Botoșaniului în duelurile directe cu clubul pe care l-a alimentat cu fotbaliști de-a lungul ultimilor ani.

Jucătorul a sosit în toamna anului trecut de la Școala de fotbal Ardealul, moldovenii au plătit aproximativ 15.000 de euro ca să-l aducă. Cam cât salariul lunar al lui Coman, Tănase, Salomao, adversarii de luni ai botoșănenilor.

În ediția precedentă, a prins lotul de 18 o singură dată. „L-am ajutat foarte mult pe Răzvan să se acomodeze, a avut multe probleme, fiindcă i-a fost greu să stea departe de familia din Cluj. E dintr-o familie bună, dar s-a atașat de noi, de familia mea, eu și soția l-am ajutat foarte mult. Erau mai multe păreri în ceea ce privește promovarea acestui copil, dar a contat părerea mea”, a comentat Marius Croitoru pentru GSP.

Patronul Valeriu Iftime a avut și el influență: „În principal, e meritul lui Marius în privința puștiului. Noi, de la club, doar i-am dat o direcție, l-am împrietenit și cu școala, are nevoie și de asta la vârsta lui”.

„Răzvan se aseamănă în joc cu Dennis Man. Dacă o să fie serios şi o să muncească mult, o să ajungă sus de tot. FC Botoşani o să obţină pe el o sumă la fel de bună precum cea pe care a obţinut-o de pe urma lui Olimpiu Moruţan”Florin Vulturar, impresarul fotbalistului .

Sursa: gsp.ro


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com