VIDEO Emoționant! Un tânăr din Botoșani a lansat o piesă hip-hop în memoria Alexandrei, tânăra de 15 ani ucisă la Caracal

piesa rapp in memoriam Alexandra Macesanu- Botosani 2019Un tânăr din Botoșani a lansat o piesă hip-hop în memoria Alexandrei, tânăra de 15 ani ucisă la Caracal. Este vorba de Dănuț Vieriu, care, alături de pietenul său, Daniel Cazan, a decis să îi aducă astfel un omagiu Alexandrei, însă în același timp să atragă atenția asupra problemelor sociale din România.

Versurile piesei au o încărcătură emoționantă foarte ridicată, mai ales că printre cuvintele rapper-ului sunt inserate fragmente din discuțiile pe care Alexandra le-a purtat înainte de moarte cu operatoarea de la Serviciul 112.

Danut Vieriu- Dorohoi- Botosani„Piesa a fost înregistrată la SwiftStudio Records și că de obicei pe partea audio  s-a ocupat Eduard, iar pe partea video m-am ocupat eu. S-a muncit foarte mult pentru acestă melodie, a fost programată de pe 27 iulie și după câteva zile lungi de muncă și eforturi am reușit ca să o lansăm. (…) Vreau ca prin acestă piesă să schimbăm ceva în România fiindcă în caz contrar o să ne luăm adio de la țara noastră. Rămâneți pe aproape fiindcă vor urmă multe alte proiecte muzicale cu un subiect ce nu s-a mai discutat niciodată”, a spus Dănuț Vieriu, originar din Dorohoi. 

Acesta este îngrozit de tragedia de la Caracal și cred că „într-o țară membră U.E. în anul 2019 nu se poate întâmpla asemenea fădelegi”.

„Nu e posibil așa ceva…eu ca cetățean român nu sunt de acord să întâmple așa. Mă gândesc acum că în locul acelor fete putea fi oricine…chiar și iubita mea..credeți-mă că aș lua-o razna, nu e normal așa ceva, am ajuns să ne fie frică să ieșim pe stradă. La noi trebuie să moară oameni ca să luăm măsuri și nici în acest caz, nimeni nu face nimic. Prin acestă piesă vrem să aducem o schimbare în România, vrem să batem cumva obrazul Poliției Române. Scopul acestei melodii,a fost să deschidem ochii lumii, legat de ceea ce se întâmplă în țara noastră și am avut marea dorință ca piesă să fie ascultată de foarte multă lume, pentru a primii și a ne înțelege mesajul”, a mai spus Dănuț.

Iată videoclipul piesei:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *