Becali mai vrea un jucător de la FC Botoșani. Prețul uriaș cerut de Iftime pentru acesta!

Foto: Digi sport

George Andrei Miron (25 de ani) este al 12-lea fotbalist pe care FCSB încearcă să-l transfere în această vară a lui 2019. Gigi Becali s-a decis luni, în pauza meciului de la Giurgiu, că nu mai poate sta cu mâinile în sân și că trebuie să cumpere un fundaș central, dezamăgit iar după gafa lui Mihai Bălașa, și a telefonat pentru a demara aducerea lui Miron.

Oficialii celor de la FC Botoșani au reacționat destul de repede și au dezvăluit condițiile în care tranzacția se poate finaliza, unele însă excepționale. Cel puțin asta susține Valeriu Iftime, finanțatorul grupării moldovene, care vrea acum 4 milioane de euro pentru fundașul central!

”Eu l-am sunat pe domnul Becali, acum o lună, când a plecat Burcă la CFR Cluj, și i l-am propus pe Burcă, dar nu l-a vrut! Burcă văd că-i titular acum în meci de preliminarii Champions League, la Cluj. Bine, orice discuții legate de jucători trebuie știute și de antrenor. Orice tehnician are nevoie de transferuri, dar în perioada precompetițională, pentru a pregăto cum trebuie strategia. În plus, nu poți transfera așa după cum își recomandă unii sau alții sau să te iei după orice impresar. Mai ales atunci când ai bani! Păcat că s-a ajuns aici, dar, așa, ce s-a întâmplat la FCSB, este în afara logicii mele de management și poate chiar în afara managementului fotbalului”, a spus oficialul celor de la Botoșani, într-o intervenție telefonică ÎN DIRECT găzduită de emisiunea ”Digi Sport Matinal”.

Iftime a spus că Miron are șanse mici de a face pasul la FCSB în acest moment.

”Miron nu face parte dintre jucătorii care pot pleca acum de la FC Botoșani, decât în condiții extraordinare. A, dacă-mi oferă 4 milioane de euro, îl dau! Dacă nu, nu! Niciodată n-am făcut niciun transfer din care să mă dezechilibrez. Așa a fost și cu Fabbrini știam ce pun în loc. Lui Burcă i-am dat drumul, pentru că voiam să-i fac loc lui Chindreș, Oaidă a plecat pentru că-l aveam pe Marian Târșă. Adică nu pleacă nimeni de la mine, pentru a salva o altă echipă. În plus, nu se salvează FCSB acum cu Burcă! Miron rămâne la noi cel puțin un an. Va pleca la un moment dat, cu un transfer ok, dar nu în condiții pompieristice, nu acum de exemplu”, a mai spus Iftime, la Digi Sport.

Chestionat cum va reacționa jucătorul în fața unei astfel de situații, Valeriu Iftime l-a cam ”liniștit” din start pe jucător. ”George este căpitanul nostru, este destul de matur. E adevărat că poate oferta de la FCSB este mai bună, dar trebuie să înțeleagă. Nu am înlocuitor pentru el. Cu Soiledis a fost altceva. Am avut o discuție cu el din vară și am convenit că dacă va avea vreo ofertă va pleca. Cu Miron nu am avut o astfel de discuție”, a mai spus Iftime, la Digi Sport.

Sursa: Digi Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *