Reprezentanții Poliției Române amână un concurs la Botoșani, de adjunct al șefului Inspectoratului de Poliție Județean. Instituția a rămas doar cu un adjunct

stiri, IPJ, IJP, BotosaniReprezentanții Inspectoratului General al Poliției Române au decis să amâne concursul pentru adjunct al șefului Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani, care trebuia să se desfășoare pe 8 august. Aceștia spun că din motive obiective, proba de interviu se amână până la o dată ulterioară.

Cu data prezentului anunț, din motive obiective, se amână data susținerii probei interviu pentru concursul organizat în vederea ocupării postului de adjunct al şefului inspectoratului de poliţie judeţean II la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Botoșani, astfel că proba interviul structurat pe subiecte profesionale va avea loc la o dată ce va fi stabilită ulterior”, se precizează într-un anunț al Poliției Române.

IPJ Botoșani nu mai are la această dată al doilea adjunct, întrucât comisarului șef Dumitru Aioane i s-a terminat împuternicirea, iar concursul a fost amânat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *