Șofer din Botoșani „ars” la buzunare de polițiștii suceveni. Pentru ce l-au amendat cu 3.000 de lei

sofer amendat, stiri, botosani, politieUn șofer din Botoșani a fost „ars” la buzunare de polițiștii suceveni după ce a fost prins cu lemne în valoare de aproape 200 de lei.

Iulian Valerică P., de 20 de ani, din municipiul Botoșani, a fost oprit, luni, pentru control, de o patrulă de poliţie din cadrul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus, pe strada Calea Cernăuţi din localitate. El conducea o  autoutilitară marca VW, în care transporta material lemnos din specia fag.

Conducătorul auto a prezentat documentele de însoțire a materialului lemnos, însă, având în vedere că existau suspiciuni cu privire la cantitatea de material lemnos transportat, polițiștii i-au solicitat  să meargă la Ocolul Silvic Putna, la faţa locului fiind chemate organele silvice care au inventariat materialul lemnos, stabilind că este vorba despre cantitatea de 1,24 metri cubi lemn foc fag, peste cantitatea ce era trecută în avizul de însoțire a mărfii.

Întreaga cantitate de material lemnos, în valoare de 198,4 lei, a fost confiscată şi dată în custodie personalului silvic din cadrul Ocolului Putna, iar șoferul botoșănean a fost amendat cu 3.000 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *