FOTO Un individ a zgâriat trei mașini pe raza municipiului Botoșani. Măsura luată de polițiști împotriva sa

Un individ de 32 de ani, din municipiul Botoșani, a fost surprins zgâriind trei mașini de pe raza municipiului. Autoturismele erau parcate, iar bărbatul le-a distrus caroseriile.

Luni, 5 august, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Botoşani au identificat un bărbat de 32 de ani, din municipiul Botoşani, acesta fiind bănuit de comiterea unor infracţiuni de distrugere.

„În urma probatoriului administrat a rezultat că la data de 02.08.2019, acesta a distrus prin zgâriere caroseriile a trei autovehicule ce se aflau parcate pe raza municipiului. Bărbatul a fost depistat de poliţişti pe bulevardul Mihai Eminescu, însă, întrucât a avut un comportament recalcitrant, a fost dispusă măsura internării acestuia la Secţia de Psihiatrie. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsuri în consecinţă”, susține purtătorul de cuvânt al Poliției Botoșani, Maria Carp.

VIDEO Bărbat surprins în timp ce îi zgârie intenționat mașina unui botoșănean

2 thoughts on “FOTO Un individ a zgâriat trei mașini pe raza municipiului Botoșani. Măsura luată de polițiști împotriva sa

  1. Foarte bine, să plăteasca si masinile. O mașină revopstita isi pierde din valoare. Să le dea masini noi!

  2. da sigur…si cate o vila pe la Baisa sa le mai dea. Majoritatea aveau niste harburi de 2-3000 euro,cum sa nu primeasca masini noi. Fapta e de pedepsit si prejudiciul de recuperat,dar nu masini noi. Si tu sau oricare altul cu un harb de 15-20 de ani ar prefera sa i-o zgarie un tembel ca ala si sa-si ia inapoi cate o masina noua. Asta nici in vise n-ai sa vezi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *