Zeci de profesori botoșăneni s-au înscris pentru posturile vacante de director și director adjunct de școli. Vezi lista!

Un număr de 35 de cadre didactice s-au înscris la concursul pentru ocuparea prin detașare a posturilor vacante de director și director adjunct în unitățile de învățământ din județul Botoșani.

Cea mai mare concurență este la Școala Durnești, unde sunt trei candidați pe post. Pentru postul de director adjunct la Școala 11 Botoșani s-a înscris Violeta Apostoaie, pentru postul de director adjunct la Școala ”Grigore Antipa” Botoșani s-a înscris Enea Florica, pentru postul de director adjunct la Școala 17 Botoșani s-a înscris Iliescu Monica, iar pentru funcția de director la Liceul Tehnologic ”Petru Rareș” din Botoșani s-a înscris Ioan Mardare.

La  Liceul ”Regina Maria” din Dorohoi s-a înscris pentru funcția de director Emilian Pochișcan.

Inspectoratul Școlar Județean Botoșani organizează o nouă procedură de selecție, prin detașare în interesul învățământului, pentru ocuparea unor funcții vacante de director și director adjunct de școli, în anul școlar 2019-2020 pentru 20 de posturi de director și 10 posturi de director adjunct. Pe 6,7 și 8 august au loc interviurile.

Vezi aici lista cu profesorii înscriși!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *