O instituție publică din Botoșani și-a deschis birou de relații cu publicul la Darabani

foto: 4botosani.ro

În vederea sprijinirii cetățenilor, precum și a altor categorii de beneficiari, pentru soluționarea cu celeritate a problemelor, realizarea de servicii și operațiuni în materie de informații cu privire la imobile, prin Legea nr. 7/1996, la nivelul fiecărei circumscripţii judecătoreşti a fost înființat cel puţin un birou de cadastru şi publicitate imobiliară.

În acest sens, Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară anunță că, începând cu data de 5 august 2019,  și în orașul Darabani va funcționa Biroul de Relații cu Publicul. Instituția va funcționa pe strada 1 Decembrie, nr. 102, în sediul Casei de Cultură, parter, și care va avea  program de înregistrări și eliberări cereri,  zilnic, între orele 8,30-14,00, tel. 0331/130152, fax: 0331139934 , email: [email protected].  

Birourile de relaţii cu publicul sunt competente să efectueze operaţiunile de înregistrare a cererilor, de eliberare a documentelor și, după caz, de soluționare a cererilor de eliberare a extraselor de carte funciară.

De asemenea, Biroul de relații cu publicul va facilita accesul cetățenilor, persoanelor fizice și juridice autorizate ANCPI, notarilor publici, executorilor judecătorești, unităților administrativ-teritoriale, instituțiilor publice, dar și al altor specialiști, la serviciile de cadastru și publicitate imobiliară.

Totodată, vor fi eliminate impedimentele sesizate în timp de către beneficiarii serviciilor de cadastru și carte funciară, care erau nevoiți să se deplaseze la reședința de județ, sau, după caz, în localitatea în care funcționau birouri de cadastru și publicitate imobiliară, pentru a depune și ridica documente, ceea ce implica timp și costuri suplimentare.

Unităţile administrativ-teritoriale arondate, pentru care Biroul de relații cu publicul din Orașul Darabani, efectuează operaţiunile de cadastru şi publicitate imobiliară sunt: oraşul Darabani, com. Conceşti, com. Hudeşti, com. Mileanca, com. Păltiniş, com. Rădăuţi – Prut, com. Suharău, com. Viişoara.

Deschiderea Biroului de Relații cu Publicul a fost posibilă datorită acodării cu titlu gratuit a spațiului, de către atoritățile administrației publice locale din Darabani.

 

One thought on “O instituție publică din Botoșani și-a deschis birou de relații cu publicul la Darabani

  1. Posturi pentru trantori pe 2000 euro! !!!
    Asa a deschis la Dangeni birou de buletine doar pentru basarabeanca lui , adica fimeia lui!Nu cumva se cheama jaf din banul public ?? INSTITUTIILE DE CONTROL de ce nu reactionezi la jaf din banul public, tu trebuie sa cheltui cu atentie banul public??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com