Angajări în instituțiile publice din Botoșani. Vezi posturile scoase la concurs!

Mai multe instituții publice din Botoșani organizează concursuri pentru ocuparea unor posturi vacante. Sunt căutate atât persoane cu studii superioare, cât și cu studii medii  ori gimnaziale.

Inspectoratul Şcolar Judeţean Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, vacante, de auditor intern. Vezi aici cerințele!

Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi”, cu sediul în Botoșani, Str. Prieteniei nr. 2, județul Botoșani, organizează concurs pentru ocuparea funcției contractuale vacante, de muncitor – domeniul electric şi îngrijitor. Vezi aici condițiile!

Primăria Comunei Havârna, judeţul Botoşani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de inspector, clasa I, grad profesional principal, în cadrul Compartimentului Achiziții Publice, Urbanism, Amenajarea Teritoriului și Autorizarea Executării Lucrărilor de Construcții. Primăria Comunei Havârna, judeţul Botoşani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de inspector, clasa I, grad profesional principal, în cadrul Compartimentului Achiziții Publice, Urbanism, Amenajarea Teritoriului și Autorizarea Executării Lucrărilor de Construcții. Vezi aici condițiile!

Școala Gimnazială nr. 11 cu sediul în Botoșani, Calea Națională nr. 75, județul Botoșani, organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuție, vacante, de îngrijitor. 0.5 post. Vezi aici condițiile!

Primăria Municipiului Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe durată nedeterminată a unui post vacant de asistent medical principal în cadrul Compartimentului Asistența Medicală și de Medicină Dentară din unitățile de învățământ preuniversitar de stat. Vezi aici condițiile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *