FOTO Accident mortal! Un șofer de 32 de ani a murit după impactul dintre un Tir și un autoturism

Un conducător auto și-a pierdut viața sâmbătă dimineața în jurul orei 9, într-un accident petrecut pe șoseaua Cluj-Oradea, în zona localității Căpușu Mare.

Din primele informații, a avut loc o coliziune între un TIR și un autoturism. Autotrenul a părăsit șoseaua pe partea dreaptă a sensului de mers, a rupt gardul unui imobil și a pătruns în curtea unei societăți comerciale, unde a mai lovit un autorusim și o cabină.

A intervenit la accident o autospecială cu modul de descarcerare și două echipaje SMURD. Medicii sosiți de urgență la locul evenimentului au declarat pe loc decesul șoferului din autoturism, ca urmare a traumatismelor grave suferite.

Pompierii au acționat pentru a putea scoate trupul bărbatului din autoturism și pentru a asigura măsurile de prevenire ca urmare a scurgerilor de carburanți înregistrate.

La locul evenimentului pompierii au găsit un autotren ieșit în afara părții carosabile, într-o curte a unui operator economic și două autoturisme avariate, dintre care unul se afla în curtea operatorului economic.

Potrivit polițiștilor, la ora 9.01 pe DN1 E60, la km. 500+400m, în afara localității Căpușu Mare, a avut loc un accident rutier grav, între un autoturism și un TIR, soldat cu decesul unei persoane. Accidnetul s-a produs ca urmare a intrării pe contrsensens a autoturismului.

Șoferul acestuia era un conducător auto în vârstă de 32 de ani, din comuna Gilău, județul Cluj.

Sursa: Info Trafic 24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com