Liderul PSD Botoșani, Doina Federovici: Se lucrează în județ. În fiecare localitate sunt șantiere deschise

Liderul PSD Botoșani, Doina Federovici, susține că în fiecare localitate din județul Botoșani sunt obiective de investiții aflate în derulare și că în ultimii ani Guvernul PSD a alocat județului fonduri, care au depășit și gradul de așteptare al primarilor. Federovici susține că afirmațiile pe care le fac liberalii prin județ, cum că nu ar fi bani la buget sau că unele programe sunt blocate, nu sunt întemeiate.

Se lucrează. În fiecare localitate sunt șantiere deschise, în fiecare localitate domnii primari transmit la Ministerul Dezvoltării facturi, facturi care se decontează săptămânal. Bugetul Ministerului Dezvoltării va fi suplimentat la rectificarea bugetară”, a spus Federovici.

Contractele semnate la nivelul județului pentru proiecte finanțate din bani europeni au o valoare de 965,88 milioane lei, sumă aferentă a 59 proiecte, proiecte care au fost semnate pentru municipiul Botoșani, Coșula,Darabani, Dorohoi, Flămânzi, Frumușica, Hilișeu Horia, Mihăileni, Păltiniș, Rădăuți-Prut, Săveni, Șendriceni, Ștefănești.

Vorbim de proiecte europene care au o adresabilitate atât pe zona publică, cât și pe zona privată. Această valoare de 965, 88 milioane lei nu include proiectele care se află în derulare în acest moment pe ministere, cu caracter specific”, a precizat liderul PSD.

Potrivit reprezentanților PSD Botoșani, de asemenea, la nivelul județului sunt 721 de proiecte prin diferite programe, respectiv POR, POIM, POCU, POC și POCA, însumând 1,3 miliarde lei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *