Șase tineri care petreceau într-un apartament din Botoșani, amendați cu peste 10.000 lei. Jandarmii le-au bătut la ușă

Jandarmii botoșăneni au sancționat, în noaptea de joi spre vineri, 11 persoane cu amenzi în valoare totală de 12100 de lei, în urma intervenției la apeluri telefonice ale cetățenilor care sesizau fapte de tulburare a liniștii publice în mai multe zone din municipiul Botoșani.

Un bărbat care țipa la ora 23.00 pe strada Aleea Zorilor a fost amendat cu 500 de lei, după care, la interval de câteva minute, trei tineri care făceau scandal la intersecția străzii Săvenilor cu strada Independenții s-au ales cu sancțiuni contravenționale de câte 300 de lei fiecare.

Puțin după miezul nopții, proprietarul unei locuințe de pe strada A.S.Pușkin a primit amendă de 600 de lei pentru gălăgia cu care și-a deranjat vecinii, iar mai spre dimineață, în Parcul Tineretului, un echipaj de jandarmi a sancționat șase tineri care dădeau o petrecere într-un apartament cu amenzi însumând 10100 de lei.

Cu două săptămâni în urmă, tot în urma unor apeluri 112, lucrătorii Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani au aplicat amenzi de aproximativ 6000 de lei pentru cheful nocturn prelungit dintr-un apartament de pe strada Parcul Tineretului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com