Vara asta fii COOL cu cele mai în vogă modele de sandale!

Sandalele sunt încălțămintea ideală pentru sezonul de vară. Versatile, extrem de confortabile, ele sunt perfecte pentru purtarea zilnică sau la un eveniment special de seară. Se potrivesc aproape oricărui tip de outfit și ceea ce este cel mai important e că lasă piciorul să respire, lucru esențial pe timp de vară.

Există o mulțime de modele de sandale, de la cele colorate, chic, cu talpă ortopedică, cu toc cui sau fără toc. În funcție de preferințele și stilul tău poți alege perechea care consideri că te reprezintă cel mai bine.

Iată 3 dintre cele mai trendy tipuri de sandale pe care să le porți vara aceasta:

  1.     Sandalele cu platformă

Sunt o variantă comodă de încălțăminte cu toc, deoarece materialul din care este confecționată sandaua este unul ușor care permite deplasarea cu ușurință. Astfel, poți să mergi pe tocuri și să te simți și confortabil în același timp, ceea ce este un mare avantaj, mai ales dacă ești nevoită să circuli mult pe jos. Sandalele cu platformă sunt extrem de ofertante, deoarece le poți găsi în culori variate și accesorizate într-un stil jucăuș: cu buline, funde, panglici etc. Alege o pereche de sandale damă cu platformă și mai mult ca sigur nu vei regreta.

  1.     Sandalele joase, fără toc

Când mergi la mare, la concerte sau la festivaluri cu siguranță nu o sa alegi încălțăminte cu toc, ci ceva în care să te simți cât mai confortabil. Având în vedere că e vară, sandalele fără toc sunt opțiunea cea mai la îndemână și extrem de practică. Poți opta pentru sandale confecționate din material textil sau din piele, care îți vor lăsa piciorul să respire și te vor feri de bătături, în condițiile în care trebuie să stai mult în picioare. Este extrem de important să asiguri sănătatea picioarelor tale mai ales în sezonul cald, când temperaturile sunt crescute și pot apărea o mulțime de probleme. Iar distracția va fi una garantată!

  1.     Sandalele cu toc cui

Dacă vrei să fii absolut strălucitoare și elegantă la un eveniment de seară, atunci alege sandalele cu toc, subțiri, discrete și extrem de finuțe. Acest tip de încălțăminte îți va scoate în evidență trăsăturile frumoase ale picioarelor, fiind cunoscut faptul că gleznele pot fi un etalon al senzualității. Marele avantaj al acestui tip de sandale este faptul că sunt atât de discrete, încât nici nu vei simți materialul pe picior. În acest fel, te vei remarca prin finețe și eleganță.

În concluzie, orice femeie trebuie să aibă în garderobă măcar o pereche de sandale pentru sezonul de vară. Pe lângă avantajele estetice pe care le au, sandalele sunt, probabil, cel mai confortabil tip de încălțăminte și sunt potrivite la orice tip de outfit, atât de zi, cât și de seară. Dacă ești o fire jucăușă, alege sandale în culori cât mai pastelate și cu imprimeuri inedite (cum ar fi fructele sau bulinele) și cu siguranță look-ul tău va atrage atenția celor din jur.

 

Photo: Shutterstock.com 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *