Caz șocant! Un bărbat din Botoșani s-a spânzurat. Polițiștii l-au găsit imediat și au reușit să îl salveze

politie noaptea, stiri, botosaniUn nou caz șocant înregistrat, în noaptea de miercuri spre joi, la Botoșani. Un bărbat în vârstă de 32 de ani s-a spânzurat la câteva minute după ce  și-a anunțat soția despre intenția suicidală.

Imediat după ce a vorbit cu nevasta, de care este despărțit în fapt, botoșăneanul a mers în spatele unei spălătorii de pe strada Pacea din municipiul Botoșani și s-a spânzurat.

Femeia a sunat la 112, iar toate echipajele de ordine publică aflate la ora respectivă în serviciu au început căutările. Astfel, bărbatul a fost identificat în aproximativ zece minute. El a fost găsit spânzurat, iar oamenii legii au tăiat ștreangul și i-au acordat primele îngrijiri medicale.

„O femeie de 29 de ani din mun Botosani a sesizat organele de politie despre faptul ca a fost contactata de sotul ei,in varsta de 32 de ani, care i-a transmis ca intentioneaza sa sinucide. Imediat, au fost mobilizate toate echipajele de siguranta publica aflate in serviciul de patrulare care, in aprox 10 minute de la primirea sesizarii au reusit depistarea barbatului,intr-o liziera situata pe str Pacea. Barbatul era spanzurat de creanga unui copac, in stare de inconstienta”, susțin reprezentanții Poliției.

În scurt timp, o ambulanță a ajuns la fața locului, l-a preluat și l-a transportat la Spitalul Județean de Urgență Mavromati, salvându-l.

Ulterior, el a fost internat pe Secția de psihiatrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *