Marius Croitoru crede că un jucător de la FC Botoșani va străluci în acest sezon: Este letal în dueluri unu la unu cu adversarul

marius croitoru la fc botosaniMacedoneanul Stefan Așkovski a fost unul dintre fotbaliștii care au impresionat în victoria Botoșaniului cu FCSB (2-0), prima a moldovenilor în confruntările cu roș-albaștrii.

Pe lângă assist-urile de la reușitele lui Andronic și Ongenda, fotbalistul sosit în această vară în nordul țării a avut alte două ocazii mari de a marca și alte acțiuni ce-au destabilizat apărarea vicecampioanei.

Marius Croitoru a insistat mult pentru aducerea fotbalistului de 27 de ani, l-a dorit de pe vremea când era manager sportiv. „De un an am vrut să-l aduc! A jucat și-n Olanda, și-n Turcia, în ultimul sezon a fost în Bulgaria. Știu ce joacă și ce mănâncă, știu tot despre el. Am insistat fiindcă este letal în dueluri unu la unu cu adversarul, exact ce-mi trebuie la echipă. Veți mai vedea multe lucruri frumoase despre acest fotbalist, vă anunț de acum”, a comentat Croitoru pentru GSP.

”Așkovski e de fapt aripă dreapta de picior stâng, care intră mult la interior. Îmi place să joc în bandă cu jucători de picior opus pentru a face loc fundașilor laterali”, a mai spus Croitoru.

Portarul titular al Botoșaniului din ultimii doi ani, Eduard Pap, s-a accidentat la partida cu FCSB și n-a putut încheia pe teren meciul. A ieșit în minutul 68 și a debutat austriacul Hankici. Nu se știe dacă Pap va putea fi refăcut până sâmbătă cu medieșenii. Goalkeeperul a suferit o entorsă. „Așteptăm până vineri să vedem dacă Edi se poate antrena, apoi vom lua o decizie”, au transmis botoșănenii.

Sursa: gsp.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *