FOTO În sfârșit! Au început lucrările de refacere a unuia dintre cele mai circulate drumuri județene din Botoșani

asfaltare drum judetean Botosani - Flamanzi- Prajeni - IasiDirecția Județeană de Drumuri și Poduri Botoșani a început, în această săptămână, lucrările de reabilitare a drumului județean care face legătura dintre Botoșani și Iași, prin Prăjeni.

Porțiunea de drum cuprinsă între Flămânzi și Plugari este una dintre cele mai deteriorate porțiuni de drumuri județene din Botoșani, dar, în același timp, una dintre cele mai circulate artere rutiere.

asfaltare drum judetean Botosani - Flamanzi- Prajeni- IasiDrumarii execută simultan lucrări de plombări și egalizare a drumului, după care toarnă un covor asfaltic.

Lucrările sunt executate de societatea comercială Transporturi Auto, controlată de fostul președinte al Consiliului Județean, Constantin Conțac.

Drumul prin Prăjeni scurtează cu circa 10 kilometri distanța dintre Botoșani și Iași, fiind o alternativă bună la europeană care trece prin Târgu Frumos, mai ales prin faptul că traficul pe aici este mai redus.

asfaltare drum judetean Botosani - Flamanzi- Prajeni- Iasi

 

3 thoughts on “FOTO În sfârșit! Au început lucrările de refacere a unuia dintre cele mai circulate drumuri județene din Botoșani

  1. Bestial daca face contac. Ne papa banii si in maximum 2 ani drumul va fi ca cel de la Corni. Oare chiar nu putem scapa de lacustele astea nesatule ?

  2. Aceeași firmă și-au bătut joc de Botoșani-Saveni dar si de Manoleasa -Rădăuți !! Mergeți si vedeti sunt ciuruite …. DE CE NU SE FAC DRUMURI DD CALITATE IN TREI ANI TREBUIE DIN NOU ! CORUPȚIE ,CORUPTIE CINE SEMNEAZA CALITATEA DOMNULE Presedinte de Consiliu judetean???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *