Una dintre victimele accidentului feroviar de la Mascateni a fost scoasa din masina dupa aproape doua ore

 

felicitari6.jpg

espero_lovit_de_tren.jpg

Una dintre victimele accidentului feroviar de la Mascateni a fost scoasa dintre fiartele contorsionate ale masinii dupa aproape doua ore de munca din partea echipei de descarcerare de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta. Masina a fost lovita atit de puternic de tren, incat tampoanele trenului au intrat prin geamuri si tabla, transformand masina intr-un morman de fiare. De altfel, doua dintre victime au fost decapitate de fiarele masinii.

Ultima victima, o femeie de 38 de ani, Cristina Geanina Andrei, care se afla pe scaunul din dreapta a fost prins aproape sub tren, iar angajatii de la ISU s-au chinuit doua ore sa o scoata.

espero_lovit_de_tren1.jpg

Incarcerati au fost si ceilalti doi pasageri- Nicolae Rusu- de 46 de ani si Maria Puciu- de 76 de ani. Soferul, Eugen Darie, de 57 de ani, din Trusesti, a murit strivit atit de masina, cit si de tren. El a fost aruncat din autoturismul Espero si proiectat pe calea ferata.

"Este cel mai grav accident produs in judetul Botosani in ultimul an. Accidentul s-a produs ca urmare a nerespectarii semnificatiei indicatorului la nivel cu calea ferata fara bariere. Eugen Darie a ajuns la semn, a oprit initial, dupa care a vrut sa treaca inaintea trenului. A fost observat de mecanicul de locomotiva, dar nu a mai putut face nimic. L-a prins in plin. Sunt patru victime. Doua persoane au fost decapitate, iar conducatorul auto a fost catapultat la 150 de metri din spatele trenului", a afirmat seful Politiei Rutiere, comisarul sef Dumitru Zmau.

Politistii sustin ca barbatul care conducea autoturismul obisnuia sa faca des curse ilergale de persoane intre Trusesti si Albesti.

felicitari5.jpg

cartoane_castilio7.jpg