Performanță! Un profesor din Botoșani a condus lotul României la Olimpiada de Informatică a Europei Centrale

profesor adrian panaeteUn profesor din Botoșani a condus lotul României la Olimpiada de Informatică a Europei Centrale desfăşurată, în perioada 23 – 29 iulie, la Bratislava- Slovacia.

Este vorba de profesorul Adrian Panaete de la Colegiul Naţional „A. T. Laurian” din municipiul Botoşani, care a coordonat activitatea lotului național care a obţinut o medalie de aur şi două medalii de argint.

Medalia de aur a fost obținută de elevul Theodor Pierre Moroianu din clasa a XII-a la Liceul Internaţional de Informatică din Bucureşti, iar cele de argint de Laura Ioana Georgescu, elevă în clasa a XII-a la Liceul Internaţional de Informatică din Bucureşti, şi Bogdan Sitaru, elev în clasa a XII-a la Colegiul Naţional „Dinicu Golescu” din Câmpulung Muscel.

Din lot a mai făcut parte şi Alexandru Petrescu, elev în clasa a XII-a la Colegiul Naţional de Informatică „Tudor Vianu” din Bucureşti. Alături de Panaete, la coordonarea lotului s-a aflat și studentul Radu Alexandru Muntean. Olimpiada de Informatică a Europei Centrale se află la a 26 ediție la ea participând în acest an 55 de concurenţi din 14 ţări.

Olimpiana de Informatica pentru Europa Centrala
sursa foto: Ministerul Educatiei

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *