Caz tulburător în județul Botoșani! Tânără de 17 ani, mamă a doi copii, bătută cu sălbăticie de iubit. A ajuns în stare critică la spital

Caz tulburător în județul Botoșani. O tânără de 17 ani, mamă a doi copii, a fost bătută de concubinul său până a băgat-o în spital. S-a întâmplat marți, într-o localitate din județul Botoșani, când iubitul său, cu 15 ani mai mare, a venit băut acasă și, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, și-a vărsat amarul asupra ei.

A început să o lovească cu pumnii și picioarele până nu a mai putut, femeia reușind să scape din mâna agresorului în momentul în care a început să țipe și bebelușul lor de numai trei luni.

Minora a sunat la 112 și a cerut sprijinul cadrelor medicale. Un echipaj de la Ambulanță a ajuns la fața locului și i-a acordat îngrijiri medicale, tânăra fiind transportată la spital cu tot cu bebeluș, pentru că nu avea în grija cui să îl lase. Femeia mai mare încă un copil de doi ani, iar bătăile primite de la concubin sunt mai vechi.

In cauza se fac cercetari sub aspectul comiterii infractiunii de violenta in familie, urmand ca la finalizarea acestora se se propuna solutie procedurala. S-a emis ordin de protectie, iar fata de barbatul de 32 de ani a fost luata si masura sanctionarii contraventionale conform Legii 61/91”, a declarat Maria Carp, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *