Femeie rănită într-un accident rutier produs în județul Botoșani. Șoferul a preluat victima în maşina sa şi a dus-o acasă

politie, accident, stiri botosani, oriceAccident cu victimă în județul Botoșani,  Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Dorohoi, au fost sesizaţi de o femeie de  72 de ani din localitatea Baranca, despre faptul că a fost victima unui accident rutier.

Poliţiştii s-au deplasat la domiciliul acesteia, iar din verificările efectuate a rezultat faptul că un bărbat de 34 de ani, din aceeaşi localitate în timp ce conducea autoturismul pe drumul sătesc DS 41, nu se asigură corespunzător la efectuarea manevrei de mers înapoi, împrejuarare în care o acroşează pe femeia de 72 de ani, care se deplasa pe partea carosabilă.

În urma impactului femeia a suferit leziuni corporale, iar conducătorul auto a preluat victima în maşina sa şi a dus-o la domiciliul acesteia.

Ulterior, femeia a apelat 112, solicitând intervenţia poliţiştilor şi a ambulanţei.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

Pe numele său a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *