FOTO Accident spectaculos la Botoșani! A ajuns cu mașina în bazinul stației de epurare de la Tulbureni

accident strada Puskin- Botosani Un șofer a ajuns, luni după-amiază, cu mașina într-o stație de epurare de la marginea municipiului Botoșani. Șoferul unui autoturism Volkswagen circula pe strada Pușkin din Botoșani și, în timpul unei manevre de depășire a unei autoutilitare, a fost acroșat de celălalt autovehicul, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a ieșit de pe carosabil,a rupt un gard din plasă și a plonjat cu mașina în bazinul de ape uzat al Nova Apaserv.

În urma accidentului, un adolescent de 15 ani, pasager în autoturism, a fost rănit, fiind preluat de ambulanță și transportat la Spitalul Județean de Urgență Mavromati.

accident strada Puskin- Botosani (3)Accidentul pare să se fi produs din vina șoferului autoutilitarei, care s-a ferit de o groapă și nu a observat că din spatele său vine Volkswagen-ul, acrosându-l.

Mașina căzută în stația de epurare a fost scoasă cu ajutorul unei șufe. Avariile suferite de aceasta sunt semnificative.

Polițiștii au stabilit că șoferul autoutilitarei avea o concentrație alcoolică de 0,04 mg/l alcool pur în aerul expirat, însă alcoolemia va fi stabilită doar de probele de sânge.

accident strada Puskin- Botosani accident strada Puskin- Botosani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *